A kis szöszök már az instán nyomják

Nagy szöszöknek kell a hely

Nagy szöszöknek kell a hely

Aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie!

A lényeg, hogy legyen rá technikád! Ha hangos, az sem baj!

2020. október 19. - Körmendi Anita

A lány csak mondja és mondja a magáét. Most éppen mindenki hülye és levegővétel nélkül szidja a világot. Néha a hangja is felszalad a magas C-ig. Ez így megy percekig.

Az öccse ül az asztalnál és hihetetlen nyugalommal falatozik. Kizárja nővére idegesítő hangját. Igaz, a mögöttes történetet sem hallja így, de ha választania kell, inkább nem akar informálódni. Megjelenik az apa is. Másodpercek alatt igazodik fiához és lezárja füleit a visító kiscsaj előtt. Elég hosszú idő kell, hogy a két pasi feladja és a fiatalabb cérnája elszakadjon. 

Te figyu! Miért pazarolsz ennyi energiát erre a sok szarságra?

Szarság? Ez az életem! – mondja a lány ugyanazzal a magas hanggal.

A fiú beszól még egyet:

Ha ez az életed, sürgősen változtass rajta, mert agyvérzést fogunk kapni mindannyian. Te is és mi is.

A lányt nem érdekli senki intelme, újrakezdi, és még egy darabig folytatja. Ki kell beszélje magából a sérelmeit. A fiú és az apa pedig bólogatva, hümmögve vannak jelen a performanszban és közben esznek becsukott fülekkel.

abdul-rehman-khalid-rznrxwjo5aa-unsplash.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://pormacska.blog.hu/api/trackback/id/tr8916245718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása